Malatya 2 Şubesi

Talep ve Öneriler Genel Merkeze İletilecek

Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 No’lu Üniversite Şubesi tarafından talep, öneri ve dileklerin değerlendirildiği komisyon toplantısı yapıldı.

Malatya Battalgazi Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleşen, akademik, idari, Kredi Kurumlar Kurumu (KYK), engelli ve kadınlar komisyonu şeklinde oluşturulan komisyon toplantısına Şube Başkanı Yaşar Sakar, şube yönetim kurulu üyeleri, İnönü Üniversitesi, Turgut Özal Üniversitesi ve Kredi Yurtlar Kurumunda  (KYK) görev yapan üyeler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 No’lu Üniversite Şubesi Başkanı Yaşar Sakar, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı olan Eğitim-Bir-Sen’in büyük ve güçlü bir sivil toplum örgütü olduğunu, gücünü de haktan, hukuktan ve adaletten yana kullandığını belirtti. Yapılan komisyon toplantısının öneminden bahseden Başkan Yaşar, her yıl yapılan, talep, öneri ve dileklerin değerlendirildiği toplantıda oluşturulan raporların genel merkeze sunulduğunu söyledi.  

Akademik, idari, Kredi Kurumlar Kurumu (KYK), engelli ve kadınlar komisyonu şeklinde oluşturulan komisyonda yer alan üyeler yıl içerisinde gerek üye gerekse çalışanlardan edinilen talep, öneri ve dilekler genel merkeze iletilmek üzere rapor edildi.